Nieuwe legplanken voor bestaande wandkasten, door Ben

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ben

Ben

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project beschrijft Ben hoe hij de bestaande wandkasten in zijn garage heeft gerenoveerd. Hij heeft hiervoor betonplex op maat laten zagen en zelf de hoekjes er nog uit gehaald zodat het perfect zou passen. Lees hieronder hoe hij dit project heeft aangepakt!

Omschrijving van Ben

Ik heb mijn bestaande wandkasten gerenoveerd met inlegplanken op maat gezaagd bij OPMAATZAGEN.nl. In mijn garage zijn 4 bestaande wandkasten met daarvoor schuifdeuren. Elke kast heeft 5 inlegplanken welke gemaakt waren van kale schroten (waren erg oud en vies). Per kast bij opmaakzagen heb ik op de juiste maat betonplex planken besteld. Het betrof 4 verschillende maten planken (van elke maat 5 stuks). Gekozen voor Chinees populieren betonplex donker omdat deze goed afgewerkt is en daarom ook makkelijk schoon te houden. Ook een mooie stevige plank.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De oude schroten heb ik verwijderd en de bestaande kast heb ik van de binnenkant geschilderd. Bij OPMAATZAGEN.nl chinees populieren betonplex 18mm donker besteld en per kast op de juiste maat laten zagen. Per kast 5 inlegplanken erin gemaakt. De verschillende maten planken waren perfect op maat gezaagd en pasten er na het uitzagen van de hoekblokjes precies in. De voorkant van de planken heb ik zwart geschilderd. Zeer tevreden over het zaagwerk en de service van OPMAATZAGEN.nl Zou ze zeker aanbevelen.

Afmetingen van mijn DIY project

Totale breedte van de kast 4 meter (totaal 4 kasten). Totale diepte van de planken 52,0 cm. Breedte van de planken per kast variëren. Zie boodschappenlijstje.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 469,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken