Witte legplanken van hout op maat maken, net als Sharon!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sharon

Sharon

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Sharon

Voor in de hal heb ik legplanken op maat besteld. Omdat de kast geen standaard maten heeft, was het op maat maken de enige oplossing. Toen kwam ik OPMAATZAGEN.nl tegen, waardoor ik het niet zelf hoefde te doen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De eerste klus met het op maat gezaagde hout: Allereerst heb ik een drietal legplanken laten maken van Spaanplaat Wit Gemelamineerd. Deze planken zijn aan de boven- en onderkant al afgewerkt en ik heb tijdens het bestellen ook voor ABS band gekozen. Hierdoor zijn de planken gelijk klaar voor gebruik en hoef ik ze niet meer af te werken. Voor mij extra makkelijk!

Bekijk Spaanplaat Wit Gemelamineerd in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

94,0 × 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken