Legplanken van opbergkasten vervangen met gezaagd OSB op maat, door Ricky

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ricky

Ricky

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Ricky zien hoe hij bestaande opbergkasten een tweede leven heeft gegeven. Door online op maat gezaagde OSB platen te bestellen was het eenvoudig om de panelen te vervangen. De legplanken kunnen weer jaar mee en ook nog eens meer gewicht dragen; erg handig!

Omschrijving van Ricky

In onze schuur/garage hebben wij opbergkasten staan. Deze hebben wij al langere tijd staan, maar deze zijn geleverd met dikke karton platen als planken. Deze platen zijn snel gaan doorzakken, dus moesten er nieuwe planken komen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Door deze kartonnen platen te vervangen door de op maat gezaagde osb planken zijn de opbergkasten weer stevig en kunnen er ook zwaardere producten op de planken staan. De planken heb ik in dezelfde maten als de kartonnen planken laten zagen, hierdoor kunnen de planken 1 op 1 vervangen worden. De buitenkant van de kast hadden wij al in de schuur staan, deze zijn als bouwpakket geleverd en in elkaar gezet. De osb planken zijn stevig en zullen niet zo snel doorzakken.

Afmetingen van mijn DIY project

5 kasten van
185,0 cm x 91,0 cm x 41,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ricky en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 135,87


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken