Stellingkasten voor zolder door Damian

16 april 2019
stellingkast door Damian met op maat gezaagd MDF

Ben je op zoek naar een oplossing voor opbergruimte op zolder? Damian maakte deze stellingkasten van MDF.

Ga direct naar:

Stellingkast gemaakt door Damian met op maat gezaagd MDF

Meubelmaker Damian heeft met MDF een tweetal stellingkasten gemaakt voor de zolder van een klant. Eén kast is rechthoekig en één kast loopt diagonaal mee met de dakrand.

‘Als meubelmaker scheelt het mij veel tijd om de platen op maat gezaagd te bestellen in plaats van ze zelf te zagen. Het hout wat ik had besteld was exact op maat gezaagd en van een prima kwaliteit! Omdat ik veel heen en weer rij van klant naar klant was het voor mij belangrijk dat ik het hout kon afhalen wanneer ik tijd had. Vanuit OPMAATZAGEN was er een goede communicatie en was dat zo geregeld.’

Bedankt voor de complimenten Damian. De stellingkasten zien er strak uit! Ben jij nou ook geïnspireerd? Neem dan snel een kijkje op onze website voor ons aanbod hout- en plaatmateriaal!