• Home
Thuiswinkel Waarborg

Een stoer industrieel bureau van Timmerpaneel!

Bart heeft met Timmerpaneel Vuren een gaaf bureau gemaakt in industriële stijl. Om het plaatje helemaal compleet te maken heeft hij gebruik gemaakt van steigerbuizen om alles te verbinden. Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

Het bureau van Bart

Bart heeft met Timmerpaneel Vuren een gaaf industrieel bureau gemaakt. Door het materiaal donker af te lakken heeft het een warme uitstraling gekregen, wat heel mooi staat bij de steigerbuizen die hij heeft gebruikt om alles te verbinden. Vurenhout past sowieso goed bij steigerbuizen, aangezien steigerhout ook van deze houtsoort wordt gemaakt!

Een bureau maken van Timmerpaneel Vuren

Timmerpaneel Vuren is een mooi natuurlijk materiaal wat je goed kunt gebruiken voor houten meubels. Een timmerpaneel houten lamellen die verlijmd worden en zo één massief paneel vormen. Door het massieve hout heeft het een natuurlijke uitstraling die goed past bij industriële, scandinavische en natuurlijke stijlen. Het is belangrijk om het materiaal goed af te lakken, dan gaat het een stuk langer mee. Je kunt die doen met een transparante lak, maar je kunt ook een donkere lak gebruiken net als Bart.

Bekijk Timmerpaneel Vuren in de webshop

Het eindresultaat

Het eindresultaat? Een gaaf hoekbureau voor 2 personen die niet alleen horizontaal genoeg ruimte biedt, maar ook verticaal! De verschillende plankjes bieden genoeg ruimte voor allerlei spulletjes, plantjes en andere dingen. De steigerbuizen zorgen ervoor dat alles stevig in elkaar zit én geven het geheel een stoer uiterlijk.

Heb jij nou ook zo’n gave klus voor ogen? Bestel dan jouw plaatmateriaal op maat bij OPMAATZAGEN.nl! Wij zagen het materiaal voor jou in de gewenste maat en kunnen ook de randen al voor je afwerken. Dan hoef jij thuis niet meer met de zaag aan de slag en ben je verzekerd van professioneel zaagwerk. Bekijk ons hele assortiment online en ga aan de slag!

Bestel jouw plaatmateriaal online op maat!