Schuifdeurtjes op maat onder dakkapel voor extra opbergruimte, door Marja

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M.

M.

NL

Makkelijk

2 minuten

Schitterende schuifdeurtjes voor slimme ppbergruimte

Als je op zoek bent naar inspiratie om de ruimte onder een dakkapel optimaal te benutten, dan zal dit DIY project je zeker aanspreken. Dit project laat zien hoe stijlvolle witte schuifdeurtjes niet alleen zorgen voor een strakke afwerking, maar ook een zee van opbergruimte creëren in een slaapkamer.

Een harmonie van functionaliteit en esthetiek

Bij het betreden van de kamer valt onmiddellijk de harmonieuze integratie van de schuifdeurtjes op onder de dakkapel. De deuren, op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, bieden een strakke afwerking voor de extra opbergruimte. Hun gladde oppervlak en minimalistische handgrepen dragen bij aan de moderne uitstraling en functionele elegantie.

Maatwerk in Wit

Dit op maat gemaakte opbergmeubel is gerealiseerd met meubelpaneel spaanplaat 025 CST Front white van 18 mm dik, bekend om zijn stevigheid en makkelijk te onderhouden oppervlak. De details, zoals de subtiele handgrepen en perfect passende panelen, maken het meubel uniek en getuige van vakmanschap door Marja.

Flexibiliteit en budgetvriendelijkheid van DIY

Zelf een schuifdeurensysteem onder je dakkapel installeren heeft het voordeel dat de maatvoering volledig aanpasbaar is aan jouw ruimte. Deze flexibiliteit, gecombineerd met een keuze uit diverse materialen, stelt je in staat om een persoonlijk tintje te geven aan elk project. Bovendien is het een budgetvriendelijke oplossing, omdat je bespaart op de kosten van een traditionele installatie.

De stijl van het project

De moderne, tijdloze look van de schuifdeurtjes past perfect bij de hedendaagse inrichting van de kamer. De witte afwerking versterkt het gevoel van ruimte en licht en vormt een serene achtergrond voor de inrichting van de slaapkamer.

Voordelen van Meubelpaneel spaanplaat 025 CST Front white

Dit houtsoort is niet alleen esthetisch, maar biedt ook praktische voordelen. De hoge druk laminaatlaag is duurzaam en eenvoudig schoon te houden, perfect voor een omgeving waarin geleefd wordt. Het spaanplaat hart biedt stabiliteit aan het meubel, terwijl de dikte van 18 mm zorgt voor een solide constructie.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 192,53


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken