Maak je eigen keuken werkblad van betonplex en underlayment, door Roeland

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roeland

Roeland

NL

Gemiddeld

2 minuten

DIY Project: Keuken Werkblad

Breng karakter en functionaliteit in je keuken met een zelfgemaakt werkblad door Roeland, vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals Betonplex en Underlayment. Dit inspiratieproject laat zien hoe je met de diensten van OPMAATZAGEN.nl en een flinke dosis creativiteit een uniek keukenmeubel creëert.

Gedetailleerde uitvoering

Het project bestaat uit een stevig werkblad van zwart Betonplex Berken met een dikte van 18 mm en een onderkast van Underlayment Radiata Pine B/C, eveneens 18 mm dik. De natuurlijke houtnerven en knoesten van het Underlayment geven het meubel een warme en huiselijke uitstraling, terwijl het zwarte Betonplex voor een moderne en strakke afwerking zorgt. De deurtjes zijn symmetrisch en voorzien van stijlvolle knoppen, wat bijdraagt aan het ambachtelijke karakter van het meubel.

Perfect voor de keuken

Het project bevindt zich in de keuken, waar het werkblad dankzij de natuurlijke houttinten harmonieert met de uitstraling van de omgeving. De zwarte toplaag van het werkblad contrasteert mooi met de houten details, maakt het eenvoudig schoon te houden en is ideaal voor dagelijks gebruik.

Zelf maken: voordelen op een rij

Door zelf een werkblad te maken, kies je niet alleen voor maatwerk dat precies in jouw keuken past, maar geniet je ook van de vrijheid om materialen en afwerkingen te kiezen die aan jouw voorkeuren voldoen. Het zelf maken biedt een aanzienlijk kostenbesparend voordeel, omdat je alleen betaalt voor de materialen en niet voor de vaak dure merkmeubels.

Een stijlvolle touch

Deze zelfgemaakte keukenoplossing straalt één en al stijl uit. Met een duidelijke knipoog naar de moderne Scandinavische stijl, is het meubel minimalistisch en functioneel. De combinatie van natuurlijke en industriële elementen maakt het tijdloos en geschikt voor diverse interieurinrichtingen.

Voordeel van Betonplex Berken

Betonplex Berken Zwart combineert de duurzaamheid van berkenhout met een weerbestendige coating, wat het ideaal maakt voor gebruik in de keuken. Het is eenvoudig te reinigen en bestand tegen vocht, waardoor het oppervlak een lange levensduur heeft.

Waarom kiezen voor Underlayment Radiata Pine

Underlayment Radiata Pine B/C is niet alleen stevig, maar ook verrassend licht. De unieke houttekeningen zorgen voor warmte en sfeer in elke keuken. De 18 mm dikke panelen zijn robuust, maar toch gemakkelijk te verwerken voor diverse doe-het-zelf projecten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roeland en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 347,42


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken