Boekenkast tot aan het plafond met TOSIZE Furniture, door Arnold

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Arnold

Arnold

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Arnold

Wij wilden heel graag een grote boekenkast die van vloer tot plafond liep en de hele wand bedekte. Met daarin ook nog een vak met deurtjes zodat er wat spullen uit het zicht kunnen liggen. Nadat we het gigantische pakket hadden ontvangen alles snel naar binnen gezet. Om het daarna op de juiste volgorde in de woonkamer te leggen. Soort bij soort met de handige tekening en letter/cijfercodes was dit zo gebeurd. Daarna plankje voor plankje in elkaar gezet via de zeer gebruiksvriendelijke aanwijzingen op papier en via de QR codes die linken naar voorbeeldfilmpjes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst maar eens alles goed bekeken op de website van OPMAATZAGEN.nl. Het zag er allemaal vrij makkelijk uit. Dus toen alles opgemeten en uitgedacht. We wilden graag verschillende ruimtes. Dus dat er ook een platenspeler en langspeelplaten in kunnen. Met configurator op de website was dit zo gedaan. Alles uitgezocht en besteld. Toen bleek dat ik toch iets niet goed had gedaan. Maar dat was met 1 mailtje opgelost. Prima service. Alles kwam zoals besteld op afspraak aan huis. Alles zeer netjes verpakt. Na het uitpakken en uitzoeken. Wel even een klusje maar dat is te verwachten met zoveel planken. Alles met houtjes en houtlijm volgens de instructies in elkaar gezet. We hadden allebei niet verwacht dat het zo soepel en makkelijk zou gaan. Nog een tip is om niet teveel houtlijm te gebruiken. Bij de eerste rij bleven we bezig om de lijm weg te poetsen. Maar ook dit kwam goed en we zijn echt super blij met deze aankoop.

Afmetingen van mijn DIY project

45,0 cm diep
133,0 cm breed
255,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.979,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken