• Home
Thuiswinkel Waarborg

Een stoere houten kast, ontworpen door Oskar

Oskar heeft een houten kast ontworpen van Underlayment Fins Vuren. Deze kast is tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en past dus precies! Nadat de kast in elkaar zat, heeft hij deze zware afgelakt. Lees hier het resultaat!

Waarom een kast op maat?

Oskar heeft met onze maatwerk configurator een kast op maat laten maken, maar waarom zou je dat doen? Daar zijn meerdere redenen voor. Allereerst is het natuurlijk erg tof om een kast in huis te hebben staan die je zelf hebt ontworpen. Niet alleen past die kast helemaal in jouw interieur, hij is ook nog eens uniek! Nog een belangrijke reden is dat je de kast de perfecte afmetingen kan geven. Oskar heeft dat ook gedaan, waardoor de kast perfect tussen twee muren past. Hierdoor heb je nooit meer last van een nét te grote of nét te kleine kast, handig! De derde reden is dat je de kast helemaal naar jouw wensen en toepassing kan indelen. Wil jij een TV meubel maken? Geen probleem. Ontwerp een TV-nis waar jouw TV perfect in past. Wil je een buffetkast en garderobekast in één? Interessante combinatie, maar het kan! Jij tekent jouw ideale kast en wij maken hem voor je.

Ontwerp jouw kast op ons schetspapierBestel jouw kast met de maatwerk configurator!

Een kast maken van Underlayment

De houten kast die Oskar heeft ontworpen heeft hij op maat laten zagen van Underlayment Fins Vuren. Dit is een plaatmateriaal wat heel erg lijkt op multiplex, het is namelijk ook opgebouwd uit meerdere dunne laagjes hout (fineerlagen), maar heeft een wat ruwere, natuurlijkere uitstraling. Dit komt omdat de noesten en vlammen van het materiaal duidelijker zichtbaar zijn. Daarnaast is het materiaal oersterk en buigt het amper, net als multiplex. Een ideaal materiaal om een stoere kast van te maken dus!

Bekijk Underlayment Fins Vuren in de webshop

Het eindresultaat

Underlayment Fins Vuren moet nog wel afgewerkt worden voordat je het gaat gebruiken. Dit kun je doen met een transparante lak, waardoor het hout nog duidelijk zichtbaar is of je kunt het in een kleur schilderen net als Oskar! Hij heeft de kast zwart geschilderd, maar de structuur van het hout zie je nog door de verflaag heen. Hierdoor heeft de kast een robuuste, natuurlijke uitstraling. Voor het contrast heeft hij in de onderste open vakken eiken panelen geplaatst, die je overigens ook bij ons kunt bestellen. Het eindresultaat is een stoere houten kast die perfect past in het interieur!

Wil jij ook een kast naar eigen ontwerp in huis? Dat kan! Een houten kast op maat bestellen is bij OPMAATZAGEN.nl heel eenvoudig. Op ons schetspapier teken je heel gemakkelijk jouw kast uit. Weet je niet hoe je jouw ontwerp moet tekenen? Geen probleem. Bij de schets vind je alle symbolen voor de kastonderdelen terug én we hebben er een voorbeeldschets bijgedaan. Als je die volgt komt het helemaal goed. Als je tevreden bent met je ontwerp zet je alles in onze maatwerk configurator en zie je gelijk de prijs. Tevreden? Dan kun je gelijk bestellen! Wij zorgen ervoor dat je kast binnen 10 dagen als makkelijk bouwpakket bij jou thuis is!

'Ontwerp jouw eigen vakkenkast op ons schetspapier' not found.Bestel jouw eigen ontworpen kast online!