• Home
Thuiswinkel Waarborg

Opberg-idee; de wasmachine uit het zicht

Wasmachine uit het zicht? Maak net als Nicole een ombouw als oplossing om de wasmachine sfeervol weg te werken. Laat je inspireren!

Een slim opberg-idee voor de wasmachine nodig? Nicole woont inmiddels vijf jaar in haar woning en het washok kreeg onlangs een tweede bestemming, namelijk een kantoor. Om prettig te kunnen werken heeft ze een oplossing bedacht om haar wasmachine op een mooie manier weg te werken. Het materiaal bestelde ze bij OPMAATZAGEN.nl. Ze schrijft over haar ervaringen op haar blog Meisje-eigenwijsje.nl en deelt ook foto’s van het resultaat. Kijk je mee?

De materiaalkeuze

Voor dit opberg-idee koos Nicole voor verschillende materialen. Om de constructie van de werkbank te maken heeft ze gekozen voor balken (vuren geschaafd)  met een blad van blank MDF. Daar bovenop heeft ze een robuust werkblad bevestigd van wit steigerhout. Al het materiaal liet ze door ons in het gewenste formaat zagen.

Het eindresultaat

Nicole: “Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Want niet alleen is onze wasmachine nu weggewerkt, ik heb er ook een enorm mooie werkbank bij. Het is echt een prachtige aanwinst voor mijn kantoor. Wil je weten hoe het gehele kantoor eruit ziet dan zul je nog heel even moeten wachten. Maar de werkbank is in ieder geval een groot onderdeel hiervan.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik hier.

Veel werkplezier op je nieuwe plek Nicole!

 

Fotocredits: Nicole Adelaars

Ook aan de slag met een opberg-idee? Klik hier!