Zelf een wasmachine kast op maat maken met gezaagd MDF, door Tommy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tommy

Tommy

NL

Gemiddeld

2 minuten

In een ouder huis heb je altijd de uitdaging van scheve vloeren en muren. Maar om toch je wasmachine en droger netjes op te bergen is het zelf maken van een kast een goed idee. En door je gezaagde plaatmateriaal online te bestellen kan je direct met je klus starten. In dit DIY project laat Tommy zien hoe hij dit heeft aangepakt. 

Omschrijving van Tommy

Een kast om de wasmachine en droger in te plaatsen. Hier komen later nog deuren op evenals lades aan de onderzijde. Deze moet ik nog bestellen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met zo'n scheef huis is het fijn dat je mm nauwkeurig kan werken met het online bestelde hout. Ik ben begonnen met het meten van de ruimte en het ontwerpen van de kast. Na het tekenen van de kast was het vrij simpel om mm nauwkeurig te berekenen welk hout ik nodig had. In eerste instantie zou ik veel hout nodig hebben, door slim met te tools van de webshop te puzzelen kwam ik op een stuk minder hout uit en heb ik vrijwel alles gebruikt. Zelfs de reststukken zijn nog van pas gekomen. Na ontvangst hoefde ik het alleen nog maar in elkaar te schroeven, het was net of ik een kast in een winkel had besteld.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 200,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tommy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 282,24


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken