Ombouw wasmachine van multiplex interieur populier, door Maurits

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maurits

Maurits

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij wilden graag een ombouw voor ons witgoed. Dit maakt alles één geheel en heeft een rustige uitstraling. Daarbij hebben wij nu nog een aantal vakken om het wasmiddel en overig toebehoren op te bergen.

Wasmachine ombouw op maat

Wij hebben de grondplaat aan de onderkant verstevigd met balken die even hoog zijn als de plint. Dit hebben wij gedaan met hoekbeugels dus je bij ieder willekeurige bouwmarkt kunt halen. Hierna hebben wij het opgebouwd van af links naar rechts. Uiteindelijk hebben wij de vakken in het midden als laatst gedaan. Het onderste vak hebben wij groter gemaakt ivm opbergen hoge items. Toen de kast eenmaal stond, hebben wij de kopse kan mooi afgeschuurd.

De afmetingen van het project

202,2 breed
210,0 hoog
70,0 diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maurits en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 818,13


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken