Een zelfgemaakte wasvouw ruimte met multiplex op maat, door Helma

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Helma

Helma

NL

Gemiddeld

2 minuten

Helma laat in dit DIY project zien hoe ze zelf een keurige wasvouw ruimte heeft gemaakt. Voor dit project heeft ze multiplex interieur populier op maat besteld. Zo kan ze direct met haar klus starten. Lees meer over haar aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Helma

Op onze overloop staan de wasmachine, droger en diepvries. Dit was in mijn ogen een beetje chaos. Bovendien zaten we nu op de bank de was te vouwen. Met deze ombouw is de chaos voorbij en kunnen we direct de was vouwen zodra die uit de droger of van het wasrek komt. De slang van het ventilatiesysteem was nog een obstakel waar ik rekening mee moest houden daarom is het kastje er los tegenaan gezet.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik had al een idee in mijn hoofd. Dat op papier gezet en alle planken goed uitgemeten. Daarna goed gekeken hoe ik met zo weinig mogelijk rest hout de bestelling kon plaatsen. Na binnenkomst van de bestelling alle panelen eerst in de lak gezet. Na het in elkaar zetten het bovenblad nogmaals geschuurd en afgelakt. Op deze manier kreeg ik een erg glad blad waar de was goed op gevouwen kan worden. Het bovenblad is minimaal vast gezet zodat het eenvoudig gedemonteerd kan worden als er een apparaat vervangen moet worden.

Afmetingen van mijn DIY project

Bovenblad is 248,0 x 62,0 x 90,0.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Helma en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 805,45


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken