Op maat gemaakte kledingkast, door Chantal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Chantal

Chantal

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Chantal

Ik heb een inloopkast gebouwd van MDF-platen, 18 mm breed. Met daarin ruime voor de wasmachine en de droger. Boven deze twee apparaten heb ik een werkbank gemaakt en droogrek zodat de was opgevouwen kan worden. Ik ben begonnen met het schetsen van de wensen. Daarna heb ik dit in drie verschillende kasten opgedeeld. Omdat ik de kast zwevend wilde hebben, heb ik hem geplaatst op een minder diep frame die in dezelfde kleur is afgeschilderd.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb als eerste het frame geplaatst. Daarna ben ik begonnen met de kast op de korte wand. Dit was de grootste kast om in elkaar te zetten, omdat de planken er ook meteen in gelegd zijn. De tweede kast heb ik als frame overeind gezet en later de planken in gemonteerd. De derde kast is als laatste neergezet en vastgemaakt aan de muur en aan kast twee. Vervolgens heb ik de legplanken in kast 2 gemonteerd.

Afmetingen van mijn DIY-project

Lange wand: 320,0 cm breed, 222,0 cm hoog en 52,0 cm diep. (Op een frame van 3 cm hoog) Korte wand: 148,0 cm breed, 222,0 cm hoog en 52,0  cm diep. (Op een frame van 3 cm hoog)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Chantal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 775,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken