Grenen opbergplanken op maat voor de bijkeuken, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Rob

Onze bijkeuken was aan een flinke opknapbeurt toe. De wasmachine en droger stonden op elkaar. Er moest een nieuwe vloer komen en de wanden en plafond moesten worden geverfd. Daarbij leek het ons handig om de wasmachine en droger iets hoger te zetten. Daarnaast leek ons een dikke houten omlijsting en een plank voor de wasspulletjes mooi. Inspiratie deden we op via Pinterest en zo zijn we tot dit gekomen. We zijn er erg blij mee.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst gemeten welke breedte en hoogte het zou moeten gaan worden. We waren eerst van plan een kastje tussen de droger en wasmachine te maken maar dan zouden we in de knoop met de deur komen. Het kastje hebben we uiteindelijke vervangen door alleen een plank. Jullie hebben alles prima op maat gezaagd. Ik hoefde slechts wat stukjes in te zagen. Een werktekening heb ik niet gemaakt, dat was niet nodig, alleen de benodigde stukken hout gemeten en besteld.

Afmetingen van mijn DIY project

143,0 cm breed bij 170,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 372,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken