Strakke minimalistische houten bijkeuken zelfgemaakt en op maat, door Laurens

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Laurens

Laurens

NL

Gemiddeld

1 minuut

Laurens heeft met behulp van op maat gezaagd berken multiplex 18mm een bijkeuken op maat gemaakt. Na het opdoen van inspiratie op Pinterest en bij VT-wonen hebben we zelf onze bijkeuken op maat ontworpen. De gezaagde panelen hebben we eenvoudig online op maat besteld.

Omschrijving van Laurens

We hebben houten kasten in de bijkeuken gemaakt, van berken multiplex, inclusief een keukenblokje met zwarte wasbak/kraan en witte bijpassende tegeltjes. De koelkast en wasmachine zijn mooi weggewerkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst zijn we op Pinterest op zoek gegaan naar inspiratie. Al snel kwamen we op houten kasten uit, oa. naar inspiratie van vt-wonen. Vervolgens hebben we de maten aangepast, een tekening gemaakt, nog een aantal keer de maten doorgerekend en vervolgens gemakkelijk in de webshop alles besteld. Eerst hebben we de hoge kasten in elkaar gezet, op de plek gezet, vervolgens de lage kasten in elkaar gezet en er naast geplaatst. Tenslotte wasbak erin, tegeltjes op de muur.

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 240,0 cm Hoogte

Lage gedeelte 102 cm

Hoogte hoge gedeelte 225 cm

Diepte 72cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken