Een zelfgemaakte ombouw voor de wasmachine van MDF gegrond, door Leon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Leon

Leon

NL

Gemiddeld

2 minuten

Leon laat in dit DIY project zien hoe hij zelf een wasmachine ombouw heeft gemaakt. Voor dit project bestelde hij MDF gegronde panelen in verschillende dikte op maat. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Leon

We wilden een kast maken voor de wasmachine, deze staat bij ons in de aankomsthal en we vonden het dus mooi om dit netjes weg te werken. Hierom hebben we MDF platen besteld om hier een ombouw voor te maken. Eerst zijn we begonnen met het maken van 1 kant om stabiliteit te creëren. Vervolgens hebben we het tweede gedeelte er tegenaan gemaakt zodat het een geheel is geworden. Ons vervolgproject is om hier nog kastdeuren en lades in te maken en een ombouw voor de cv ketel, dit hebben we wederom besteld via deze site omdat alles perfect op maat werd afgeleverd. Dit zal ik in een andere review uitwerken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst zijn we begonnen met het maken van 1 kant om stabiliteit te creëren. Vervolgens hebben we het tweede gedeelte er tegenaan gemaakt zodat het een geheel is geworden. Uiteindelijk heb ik alles achteraf gelakt, dit stelde weinig voor aangezien alles gegrond aangekomen is. Advies is wel om dit project met 2 personen te doen aangezien het een lage ruimte was en we het dus niet liggend konden opbouwen maar alles al staand moesten doen.

Afmetingen van mijn DIY project

Diepte x breedte x hoogte 60,0 x 139,0 x 219,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Leon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 482,79


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken