Een keurige ombouw op maat voor de wasmachine van MDF, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Makkelijk

2 minuten

Om de wasmachine netjes weg te werken is Jan zelf aan de slag gegaan met een ombouw op maat. Hij heeft zelf de maten opgenomen en de gezaagde MDF panelen online besteld. De wasruimte ziet er weer keurig uit!

Omschrijving van Jan

Vanuit de woonkamer kijken wij regelrecht in bijkeuken met wasmachine en droger. Doordat in verband met de etensbak en drinkbak voor de hond de tussendeur niet altijd dicht kan. Door deze omlijsting te maken met extra kastruimte is het zicht een stuk netter geworden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst de omlijsting wasmachine en droger bepaald. Vervolgens bekeken of deur zinvol is tussen de beide apparaten. Conclusie: ja voor uitzicht plaatsen van wasmiddelen. Daarna de ruimte boven de apparaten opgemeten voor extra opslag achter twee deuren. Aan de achterkant wel ventilatie ruimte gehouden voor de apparaten. Hout online besteld, ruwhout (staanders en liggers), scharnieren en beslag bij een bouwmarkt gekocht. Na binnenkomst alles verder op maat gemaakt en deuren afgehangen, vervolgens geschilderd, inclusief hele bijkeuken, daarna alles geschroefd en gelijmd. Tip: smalle deur en liggers kunnen eenvoudig worden verwijderd (paar schroeven) zodat apparaten eruit en erin zetten nog eenvoudig te doen is.

Afmetingen van mijn DIY project

160,0 x 160,0 x 60,0 cm. Geen werktekening omdat het meer om het idee gaat en elke ruimte verschillend is

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 112,84


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken