Een wasmachine ombouw zelf maken van MDF vochtwerend, door Chantal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Chantal

Chantal

NL

Makkelijk

1 minuut

Om het lekken van wasmachines tegen te gaan plaatsen veel mensen er een lekbak onder. Dit is natuurlijk erg praktisch maar niet heel mooi. Dat vond ook Chantal; daarom heeft ze zelf een verhoging voor haar wasmachines gemaakt van online besteld gezaagd MDF vochtwerend. Een leuke DIY met een fraai resultaat.

Omschrijving van Chantal

Vanwege de houten vloer hebben wij voor de wasmachine en droger een lekbak. Niet bepaald mooi om te zien, vandaar dat we graag een ombouw wilden waarin de bakken niet meer zichtbaar zijn. We kozen voor vochtwerend mdf.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Met behulp van hoek verbindingen hebben we alles aan elkaar gezet. De plank aan de onderkant bedekt de lekbakken. Omdat de planken in het midden deels over de lekbakken vallen en dus weinig ondersteuning hebben - anders dan dat ze aan de plank aan de voorkant vastzitten - worden ze in het midden ondersteund door een meubel pootje. Nadat de ombouw stond, hebben we deze deels geverfd. De zijkanten van MDF vochtwerend zijn groen.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte : 160,0 cm
Hoogte : 91,0 cm
Diepte : 73,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Chantal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 162,19


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken