Een ruime zelfgemaakte kast voor in de bijkeuken, door Danny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Danny

Danny

NL

Gemiddeld

1 minuut

De bijkeuken is de ideale plek om een extra koelkast, een wasmachine en spullen op te bergen. En hoe fijn is het als dit mooi geordend en overzichtelijk is weggewerkt. In dit DIY project laat Danny zien hoe zijn project heeft aangepakt met online besteld gezaagd underlayment fins vuren. Zo kan je ieder project direct starten!

Omschrijving van Danny

Nadat de verbouwing van ons huis klaar was, heb ik van het achterste deel van de garage een bijkeuken gemaakt. Voor de wasmachine, de diepvries en de (extra) koelkast heb ik een ombouw gemaakt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De kast is opgebouwd uit losse bakken, zodat ik me over de stevigheid geen zorgen hoefde te maken. Ik heb de breedte van het breedste apparaat als standaard maat voor de onderste delen genomen. De kast is gemonteerd met lamello verbindingen. Het hout voor het rechterdeel (de bezemkast) heb ik pas besteld nadat het linkerdeel klaar was. Zo kon ik het geheel precies passend maken. Door de bakken onderling aan elkaar te schroeven, is de kast supersterk geworden. Als laatste heb ik de kast geschuurd en afgelakt met een blanke lak.

Afmetingen van mijn DIY project

Breedte 252,6 cm
Hoogte 235,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Danny en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 281,79


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken