Stevige wasmachine opbouw van op maat gezaagd multiplex, door Roderick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Roderick

Roderick

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Roderick zien hoe hij de online zaagservice heeft ingezet om een stevige opbouw te maken voor de wasmachine. Hij heeft er voor gekozen om watervast multiplex in een dikte van 18mm te bestellen. Door de panelen online te bestellen kon hij direct met zijn klus aan de slag.

Omschrijving van Roderick

Inloopkast in de waskamer rondom de cv ketel. Echter de afvoer liep op een ongustige manier, waardoor het gunstiger was de kasten op een opbouw te maken waardoor de wasmachine wel tegen de achterkant kon staan. Hiervoor middels multiplex een stevige verhoging gebouwd

Hoe ik dit project gemaakt heb

Multiplex op de juiste maten laten zagen door ze online te bestellen, vervolgens middels decoupeerzaag uitsparingen aan de achterzijde voor de afvoer gemaakt. Op de plek waar de kasten kwamen de staanders gemaakt. Schroeven door het multiplex gedraaid, zodat het een stevig geheel is. Waterpas gemaakt door van het afgezaagde materiaal kleine latjes te maken. (dit was nodig omdat de vloer niet 100% gelijk is). UIteindelijk perfect waterpas gekregen. De kasten van Ikea/PAX versterking gemaakt in de kast met wasmachine (vanwege gewicht 80kg).

Afmetingen van mijn DIY project

200,0 cm x 66,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Roderick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 192,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken