Zelfgemaakte ombouw voor CV ketel en wasmachine, door Leon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Leon

Leon

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project zie je het eindresultaat van de zelfgemaakte ombouw voor de wasmachine, droger én CV-ketel door Leon. Na de tevredenheid over de eerste bestelling heeft Leon ook de andere onderdelen besteld om de gehele ombouw af te maken. Het resultaat is een super nette entree geworden! Lees hieronder hoe Leon dit project heeft aangepakt met MDF Gegrond materiaal.

Omschrijving van Leon

Dit is de afronding van het project waarbij we een ombouw hebben gerealiseerd rondom de cv ketel en wasmachine. Deze staan namelijk in de bijkeuken waar gasten binnenkomen en hierdoor is onze entree een stuk netter. In een eerdere review heb ik al het beginstadium laten zien hoe we de ombouw qua basis hebben vormgegeven. Omdat we tevreden waren over de bestelde materialen hebben we ook besloten de rest van de materialen te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl. We wilden er namelijk nog kastdeuren in, 2 lades en 2 lades waarop de wasmand kan staan bij het in-/uitpakken van de wasmachine.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na het uitrekenen van de maten hebben we dit besteld en werd het snel en vakkundig op maat geleverd. Hierna was het een kwestie van het plaatsen van de scharnieren en geleiderail en bleken de maten exact te kloppen waardoor het 1 geheel werd. De frontjes van de lades voor de wasmand waren we vergeten te bestellen, gelukkig werden de reststukken meegeleverd en konden we deze hiervoor gebruiken. Super tevreden over dit project en in de toekomst zeker weer hier bestellen.
Stap 1: zie eerdere beschrijving voor het geraamte
Stap 2: meten/bestellen bij OPMAATZAGEN.nl
Stap 3: plaatsen scharnieren en geleiderail
Stap 4: lades maken van de geleverde materialen
Stap 5: ronde inkeping maken, zodat scharnieren in de deur gemonteerd kunnen worden
Stap 6: plaatsen deuren en lades en stellen
Stap 6: schilderen en afwerken (kit etc.)

Afmetingen van mijn DIY project

138,0 cm breed
218,0 cm hoog
62,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Leon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 137,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken