Camping minikeuken in een camperdoos

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

M.A.T. Objekt

M.A.T. Objekt

DE

Gemiddeld

2 minuten

Deze pagina vertelt het verhaal van Max, die een minikeuken voor zijn camper bouwde. Max deelt zijn ervaringen en de stappen die hij heeft gezet om deze praktische keukenbox te creëren. Hij beschrijft hoe hij metingen deed, zaagde en monteerde om een ​​compacte en functionele keukenoplossing te creëren. Max geeft handige tips voor het opzetten en ordenen van keukengerei. Met zijn zelfgemaakte mini-campingkeuken heeft Max een geweldige manier gecreëerd om onderweg heerlijke maaltijden te bereiden. Volg zijn stappen en bouw je eigen keukenkast voor de camper.

Beschrijving

Het doel was een uiterst compacte kampeerkeuken voor de VW-bus onder het slaapgedeelte. Op de bovenste plank bevindt zich een inductiekookplaat en een snijplank. In de doos zit een ei. raakte het gescheiden door een vloer. Zowel de klep als het tafeltje aan de zijkant kunnen gebruikt worden als extra opbergruimte.

Hoe ik dit project heb gedaan

De panelen van tosize.de werden vastgezet, gelijmd en bovendien met hoeken vastgezet. De deksels en kleppen werden bevestigd met pianoriemen en diverse klepstandaarden zorgen voor de juiste openingshoek (plank, kookspatscherm). Bamboe werd gebruikt als deksel en klaptafel (zijkant). De voorklep wordt eenvoudig gesloten met een magnetische houder. Het openen gebeurt door aan de leren riem te trekken.De bijzettafel heeft 2 zelfborgende scharnieren. In de opening is ruimte voor de campingbroodrooster. De bijzettafel en de deksel van de bak creëren samen een groot, vlak werkoppervlak.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

  • 41,0 cm diepte
  • 42,5 cm hoogte
  • 35,0 cm breedte

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van M.A.T. Objekt en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 106,02


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken