Zelf een camper keuken maken van op maat gezaagd multiplex populier, door Tom

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tom

Tom

NL

Gemiddeld

2 minuten

Tom laat in dit DIY project zien hoe hij zelf een keukken voor zijn camper heeft gemaakt. Voor deze klus heeft hij multiplex populier panelen op maat besteld. Zo kan hij direct starten. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Tom

Simpel via de website alle maten tot op de millimeter nauwkeurig doorgegeven. Keurig op afgesproken datum mogen ontvangen, netjes verpakt, geen beschadigingen en alles top op maat. Overige delen worden ook meegeleverd👍🏼 Nu aan de slag met het bouwen van onze camper keuken. Hier mag geen millimeter in zitten, dus super prettig werken zo. Als alle kastjes in elkaar zitten zijn de lade’s aan de beurt. Dus volgende week gaan wij de lades bestellen via dezelfde weg. Bedankt!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Lijmen met bizon hout lijm, tackeren voor het eerst maatvast te schieten en daarna af schroeven. De plinten die er onder komen heb ik 10x10 ingezaagd, zodat we in de camper meer ruimte hebben tijdens het bereiden van eten etc. Bovenste latten worden bevestigingen voor het blad, die ik ook nog wil bestellen. Nog niet zeker over welk materiaal ik hiervoor wil gaan gebruiken. De keuze qua materiaal voor kastjes werd populieren multiplex. De frontjes willen we graag van Berken multiplex maken. Net wat kwetsbaarder dan populieren.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 170,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tom en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 351,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken