Keukenblok voor camper in populieren multiplex, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Peter zien hoe hij zelf een keukenblok voor in een camper heeft gemaakt. Hij gebruikte hiervoor populieren multiplex wat hij op maat liet zagen. Toen het thuis werd bezorgd kon hij direct aan de slag! Lees hieronder hoe hij dit project heeft aangepakt.

Omschrijving van Peter

Keukenblok voor in een buscamper.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Keukenblok eerst uitgetekend en bijbehorende zaagtekening gemaakt. Alle vlakke plaatmateriaal besteld bij OPMAATZAGEN.nl Kwartronde profielen R100mm besteld (deze zijn ook op internet te vinden) en zelf op lengte gezaagd. Schuine gaten zijn geboord met een malletje uit de bekende Chinese webshop evenals de overige onderdelen (laderails, kookplaat, …) Alles met constructielijm in elkaar geschroefd, geplamuurd en afgelakt. Kastvergrendeling is gerealiseerd dmv. Solenoids waardoor de lades niet kunnen open vliegen tijdens het rijden en ze vergrendelen automatisch bij het dichtschuiven.

Afmetingen van mijn DIY project

80,0 x 60,0 x 90,0 bxdxh [cm]

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 291,86


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken