Thuiswinkel Waarborg

Oude brandweerwagen wordt camper, door Janna

Oude brandweerwagen wordt camper, door Janna
Oude brandweerwagen wordt camper, door Janna
Oude brandweerwagen wordt camper, door Janna
Oude brandweerwagen wordt camper, door Janna

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

1 minuut

Bovengemiddeld

In dit project laat Janna zie hoe ze op maat gezaagd timmerpaneel vuren heeft gebruik in de ombouw van een oude brandweerwagen. Door online je gezaagde hout en plaatmateriaal te bestellen kan je direct aan de slag. Omdat Janna een minder ervaren klusser is heeft het haar enorm geholpe in het realiseren van haar omgebouwde camper!

Omschrijving van Janna

Ik heb een oude brandweer bus gekocht en ben deze, zonder ervaring, aan het ombouwen naar een camper om een jaar lang in te reizen!

Hoe ik dit project gemaakt heb

In een periode van 5 weken heb ik een camper omgebouwd. Ik heb veel filmpjes op YouTube gekeken, ben een ontwerp gaan maken via Tinkercad.com. Als eerst moest ik de passagier stoelen uit de bus halen, vervolgens isoleren, wanden vastzetten, frame bouwen, wanden eb deurtjes bouwen, keukenblok installeren, elektriciteit aanleggen, lakken en verven, lamineren en esthetisch aankleden! Onder het motto ‘twee stappen vooruit, één stap terug’, ben ik veel aan het klungelen en proberen. Gelukkig heb ik twee mensen om mij heen met gereedschap, want ik kom zelf niet verder dan een schroevendraaier en een hamer. Met hun kennis en gereedschap (en af en toe wat sturing) ga ik vervolgens zelf aan de slag! Met enige schoonheidsfoutjes leer ik superveel en bereid ik mijn gereedschaps vocabulaire ook nog eens uit! Ik durf inmiddels bijna te zeggen dat ik weet wat ik aan het doen ben :)

Afmetingen van mijn DIY project

Achter de bestuurdersstoel is de ruimte 280,0 x 170,0 x 170,0 cm

Wat anderen met Timmerpanelen maakten

Geen resultaten gevonden