Een op maat gemaakt keukenblad van berkenmultiplex, door Guillaume

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

guillaume

guillaume

FR

Gemiddeld

1 minuut

Hoe maak je zelf een heel mooi aanrechtblad? Guillaume demonstreert zijn resultaat in dit DIY-project. Hij bestelde online op maat gesneden berkenmultiplex om dit project te maken.

Beschrijving van Willem

We wilden een laag profiel en resistent hout voor ons keukenwerkblad, dus besloten we berkenmultiplex te kiezen dat precies deze kenmerken heeft. Zoals vermeld op de website is multiplex goed bestand tegen vocht en stoten (zoals messporen).

Hoe ik dit project heb afgerond

We bestelden twee 27 mm dikke multiplexplanken met bijna perfecte afmetingen (bij het bouwen van keukens moet je altijd kleine aanpassingen maken), die dankzij de goede maar efficiënte verpakking in perfecte staat arriveerden. Nadat we met een decoupeerzaag gaten hadden gezaagd voor de gootsteen en de inductiekookplaat, hebben we de werkbladen van onderaf aan de kasten vastgeschroefd. En na licht schuren zijn we afgewerkt met 3 lagen voedselveilige blanke & matte lak op beide werkbladen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

200,0 cm bij 63,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken