Keukenplank in de camper van multiplex populier, van Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thomas

Thomas

AT

Bovengemiddeld

1 minuut

Beschrijving door Thomas

Er is een keukenplank gemaakt voor een VW T6. Om de werkruimte te maximaliseren, werd aan de linkerkant een kleine klaptafel geplaatst. Een robuust uittrekelement houdt de lade met de koelbox vast. Om onderweg te kunnen werken, wordt de bovenste lade omgebouwd tot een uittrekbare tafel, met onder het tafelblad een verborgen plank voor mobiele telefoons etc.. In het linkergedeelte van de plank was ruimte voor twee waterjerrycans van 14 liter, zodat je onderweg groenten etc. kon wassen.

Hoe ik dit project deed

Het frame van de plank is gemaakt met 4x50 mm Spax-schroeven en houtlijm gemonteerd. De lades werden alleen met Spax-schroeven aan elkaar geschroefd. Voor de laden zijn een robuust uittrekelement en drie zelfbevestigende rails geïnstalleerd. Om hem te stabiliseren, aangezien er geen achterwand is geïnstalleerd, zijn enkele dwarsbalken gebruikt, die ook werden gebruikt om hem in de buswand te bevestigen. Alle zichtbare randen zijn afgeschuind. 3 lagen matzwarte verf creëerden de uiteindelijke look. Het kleine klaptafeltje werd uit het overgebleven hout gesneden en met 2 beugels aan de zijmuur vastgeschroefd.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Breedte: 90,0 cm Hoogte: 70,0 cm diepte Linkerkant : 45,0 cm Diepte rechterkant 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 185,82


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken