Een compleet op maat gezaagd buscamper interieur van berken multiplex CPL, door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

John

John

NL

Uitdagend

2 minuten

Als je de trotse bezitter bent van een buscamper wil je natuurlijk ook een mooi en hoogwaardig interieur. John heeft er voor gekozen multiplex berken CPL op maat te bestellen om hiermee het hele interieur van zijn camper te maken. Uit drie op maat gezaagde grote platen heeft John meerdere meubels kunnen maken. Het resultaat is prachtig geworden.

Omschrijving van John

Voor onze buscamper een compleet interieur gemaakt, dat bestaat uit een keukenblok, keukenkastjes hangend, roldeurkast, 2 wielkasten, bed bank kast en een hangende plafond kast.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In eerste instantie op Internet gekeken hoe je een buscamper optimaal inricht. Op basis van dit onderzoek bepaald of er aankoop of eigen ontwikkeling met realisatie plaats zal gaan plaatsvinden. Daarna onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor materiaal en fabricage. Al snel kwam ik bij deze handige webshop terecht en kon daar kwalitatief goed materiaal vinden. Verschillende diktes en met een perfecte toplaag. De prijs is stevig maar voor een buscamper, heeft per slot van rekening wel wat te verduren, een perfecte kwaliteit. Daaropvolgend in 3D een ontwerp gemaakt en daaruit de zaag lijst opgesteld. In eerste instantie met behulp van de de xls, welke de webshop ter beschikking stelt. Dat is ook echt een aanrader om deze xls te gebruiken, zeker als je een vrachtlading aan hout geleverd krijgt( ca 75 stukken). Na aflevering bemerkte ik nl dat sommige referenties niet op de stikkers terecht waren gekomen en dan is zo’n lijst heel erg handig! Uiteindelijk de lijst omgezet naar een bestelling en dat werd snel en keurig geleverd. Tav de maatvoering heb ik bewust gekozen hier en daar de maten ruimer te houden, want de afmetingen van zo’n bus lopen hier en daar best uiteen. Inmiddels helemaal happy met het behaalde resultaat. Deze online zaagserviice is voor een hobbyist dan ook een erg prettige aanvulling.

Afmetingen van mijn DIY project

De bus is ca 130,0 cm breed en de langste lengte 200,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.612,09


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken