DIY buitenkeuken met werkblad en BBQ, door Jarno

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jarno

Jarno

NL

Gemiddeld

3 minuten

Inspiratie voor jouw eigen buitenkeuken

Dream je ook van gezellig zomers tafelen in de buitenlucht met een zelfgemaakte buitenkeuken? Kijk dan eens naar dit schitterende project van Jarno. Een robuuste en functionele buitenkeuken met een strak werkblad van Okoume multiplex 40mm, perfect gecombineerd met een moderne BBQ. De constructie is zorgvuldig op maat gemaakt door OPMAATZAGEN.nl en vervolgens geïnstalleerd door Jarno zelf. Speciaal voor de doe-het-zelvers onder ons, een prachtig voorbeeld van wat je kunt bereiken met de juiste materialen en een beetje vakmanschap!

De buitenkeuken in detail

De basis van deze zelfgemaakte buitenkeuken vormt het stevige werkblad, vervaardigd uit watervast Okoume multiplex met een dikte van 40 mm. De natuurlijke kleur van het hout steekt prachtig af tegen de zwartgeverfde zijpanelen, wat een warme, maar ook strakke uitstraling geeft. Het werkblad biedt voldoende ruimte om comfortabel je BBQ-maaltijden voor te bereiden en tegelijkertijd bevat het ingenieuze opbergruimte onder het werkblad voor al je kookgerei. Unieke details, zoals de handige haken voor het ophangen van handdoeken of grillgereedschap, maken deze buitenkeuken tot een uniek en persoonlijk project.

De perfecte aanvulling op jouw terras

Deze buitenkeuken staat prachtig op het terras, waar het niet alleen dient als een praktische toevoeging voor elke BBQ-liefhebber, maar ook als een stijlvol meubelstuk dat perfect blendt met de buitenomgeving. De keuze voor robuuste materialen zorgt ervoor dat de buitenkeuken bestand is tegen diverse weersinvloeden, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan het esthetische aspect van je buitenruimte.

De voordelen van zelfbouw

Door zelf deze buitenkeuken te maken, heeft Jarno kunnen profiteren van de flexibiliteit in maatvoering en volledige vrijheid in materiaalkeuze. Hij was in staat om de buitenkeuken volledig aan zijn wensen aan te passen, van de grootte van het werkblad tot de specifieke positie van de BBQ. Bovendien kon hij dankzij de keuze voor doe-het-zelf een aanzienlijk bedrag besparen, terwijl hij tegelijkertijd een project met een hoogwaardige afwerking en persoonlijke touch kon realiseren.

De trendy industriële look

Met zijn strakke lijnen en de combinatie van natuurlijke houttinten en moderne barbecueapparatuur, past deze buitenkeuken naadloos in de hedendaagse industriële woonstijl. De industriële uitstraling wordt nog versterkt door de minimalistische en functionele aanpak van het ontwerp. Of je nu gasten uitnodigt voor een gezellige avond of simpelweg geniet van een maaltijd met het gezin, deze buitenkeuken verhoogt de sfeer én de smaakbeleving.

De kracht van Multiplex Okoumé

Het gebruikte Multiplex Okoumé Watervast B/BB 40 mm is een uitstekende keuze voor buitenprojecten. De hoge mate van waterbestendigheid zorgt ervoor dat het hout langdurig mooi blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Zowel de esthetiek als de duurzaamheid van Okoume multiplex dragen bij aan de algemene kwaliteit van deze buitenkeuken, waardoor je langdurig kunt genieten van je zelfgemaakte me

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jarno en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 379,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken