Ladesysteem kofferbak Jeep Commander, door Carsten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Carsten

Carsten

DE

Gemiddeld

1 minuut

Ik heb een ladesysteem gemaakt voor onze reizen en avonturen. Op het ladesysteem is plaats voor een compressorkoelkast en diverse euroboxen voor onze kampeerspullen. Het hele lichaam is bedekt met zelfklevend vilt, evenals de lade zelf.Tijdens de reis kunnen dekens, handdoeken of kussens van de daktent bijvoorbeeld op het bovenlichaam worden vervoerd en kunnen we nog steeds de lade gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot de dozen zonder dat de apparatuur de bovenkant hoeft leeg te maken. Achter de opbouw zit een 36l verswatertank en een tweede accu voor onder andere de compressorkoelkast.

De basis voor het onderste deel van de carrosserie is het frame waarop voorheen de derde zitrij stond. Ik heb de 2 "noodstoelen" gedemonteerd en opgeborgen. Daarna heb ik alles opgemeten en ruwe schetsen gemaakt. Op basis van de schetsen kon ik toen het hout bestellen zodat ik het alleen maar hoefde te lijmen/schroeven. Ik hoefde de zaag dus niet zelf te gebruiken. Voor het hout koos ik populieren multiplex. Populier is zeer licht en toch zeer stabiel.

103,0 × 70,0 × 80,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Carsten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

2 items in totaal

€ 245,61


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken