Zelfgemaakt keukenblad van Vochtwerend Zwart MDF, door Marvin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marvin

Marvin

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Marvin zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om zelf een keukeneiland te maken. Door kant-en-klare keukenkasten te gebruiken en een keukenblad op maat te laten zagen van vochtwerend materiaal, hoefde hij het zelf alleen nog te bevestigen en af te werken. Hij koos MDF Vochtwerend V313 Zwart om zeker te zijn dat het geschikt is voor de keuken. Lees hieronder meer over het project van Marvin!

Omschrijving van Marvin

Om wat extra werkruimte te creëren in onze keuken hebben we 2 kasten met oven geplaatst. De kasten hebben we gehaald bij de Zweedse winkel.Voor het keukenblad hebben we opmaatzagen.nl ingeschakeld. Wij hebben via de klantenservice (Laura) meerdere opties gehad maar kozen uiteindelijk Na advies voor MDF Vochtwerend V313 Zwart 18 mm besteld en op maat laten maken. Hierna afgelakt met zwarte lak. Dit was een 2 in 1 lak. Ontzettend blij mee, en de maten waren perfect.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Keukenkastjes bij de Zweedse gigant, vervolgens oppervlakte uitmeten, door Laura zeer vakkundig geholpen waarna bestellen, vervolgens hebben we ervoor gekozen de plank te lakken. Dit moest uiteindelijk 3 maal. We hebben de plank 3 keer 8 uur laten drogen alvorens weer te verven. Volgens de verfwinkel was het niet nodig voor te behandelen hoogstens even schuren. Maar de plank werd zo goed geleverd dat wij dit niet nodig vonden en gelijk geverfd hebben.

Afmetingen van mijn DIY project

122,5 x 88,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marvin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 78,56


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken