Een op maat gemaakte afdekking van het gasfornuis, door Werner

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Werner

Werner

BE

Makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Werner zien hoe hij meer gebruiksoppervlakte heeft gemaakt in zijn keuken. Door het gasfornuis af te dekken is mooie extra (werk)ruimte ontstaan. Hij heeft er voor gekozen om met zwart MDF vochtwerend te werken en deze panelen op maat online te bestellen.

Omschrijving van Werner

Een afdekking van het gasfornuis zodat het tafeloppervlak "groter" wordt. Aan het tafeloppervlak wordt gezeten met middelhoge krukken voor het nuttigen van maaltijden en tijdens het thuiswerk.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gemaakt in zwarte waterafstotende MDF plaat die op maat gezaagd besteld werden en gemonteerd met acht hoekverstevigingen en eveneens verlijmd. 2 zwarte handvaten werden gemonteerd om de afdekking gemakkelijk te hanteren. Daarna werd de zichtbare kant in een grondverf en een dubbele zwarte afwerking geverfd. De randen van de bovenste plaat werden afgerond zodat geen scherpe rand zichtbaar is. De binnen afmeting is aan alle zijden 5mm groter dan het gasfornuis. De bovenplaat is aan alle zijden 10mm groter dan de onder gemonteerde rechthoek. Onderaan werden dunne siliconen voetjes gemonteerd om krassen te voorkomen.

Afmetingen van mijn DIY project

82,6 x 57,6 x 78,0 cm (b x d x h)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Werner en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 74,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken