VW T3-uitbreiding, door Katrin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Katrin

Katrin

DE

Bovengemiddeld

1 minuut

Een Volkswagenbusje omgebouwd tot camper met berkenmultiplex, zodat je er mee op tournee kunt gaan. Deze multiplex variant is hiervoor door zijn sterke eigenschappen zeer geschikt; door zijn multifunctionaliteit biedt de camper vele mogelijkheden. Te gebruiken van bed tot bank en ook als trap.

Beschrijving van Katrin

Wij hebben onze 37 jaar oude VW T3 omgebouwd tot camper. Van de nieuwe bank, die tevens om te bouwen is tot bed, tot een L-vormige keukentrap die veel opbergruimte biedt.

Functieomschrijving: Hoe heb je je project gerealiseerd?

Eerst tekenden we een plan van hoe onze uitbreiding er uit moest komen te zien. We zijn begonnen met de "L". Hiervoor hebben we alle houten panelen op maat berekend en besteld. Toen de basisstructuur eenmaal op zijn plaats stond, hebben we de laden gebouwd. We kochten scharnieren voor de bank en plaatsten er twee multiplexpanelen op en bedekten ze met hoezen. Als laatste hebben we de bedbodem en de grote kast in de kofferbak gemaakt. Wij hebben hiervoor eerst een plan getekend en daarna het geheel besteld.

Uiteindelijke maat: Wat zijn de buitenafmetingen?

De uitbouw is net zo groot als de binnenkant van onze bus.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Katrin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 265,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken