Buitenkeuken met een blad van 40 mm Multiplex Okoumé Watervast, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Op deze pagina lees je het verhaal van Rob die een buitenkeuken heeft gebouwd met een blad van 40 mm multiplex Okoumé watervast. Rob deelt zijn ervaringen en de stappen die hij heeft genomen om deze functionele buitenkeuken te realiseren. Hij beschrijft hoe hij het multiplex heeft opgemeten, gezaagd en gemonteerd om een stevig en waterbestendig blad te creëren. Rob geeft handige tips voor het afwerken en onderhouden van het blad. Met zijn zelfgemaakte buitenkeuken heeft Rob een geweldige plek om te koken en te genieten van het buitenleven. Volg Rob zijn avontuur en bouw je eigen buitenkeuken met een multiplex Okoumé blad.

Omschrijving van Rob

Wat is het toch lekker om een mooi stukje vlees (of groente) klaar te maken op de barbeque ! Zelf doe ik dit graag in de zomer, maar ook in de winter. Maar ik misde altijd al een tafel waarop ik mijn gerechten kon plaatsen. Daarom ben ik begonnen om deze buitenkeuken te bouwen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het frame is gemaakt van 68x68 geïmpregneerde tuinpalen. De keuken staat op wielen, dus hij is te verplaatsen door de tuin. De buitenkeuken is voorzien van deurtjes, zodat we ook nog wat spullen kunnen opslaan in de buitenkeuken (zoals de gasfles). Het blad is op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl en is van 40 mm Multiplex Okoumé Watervast. Uiteindelijk heb ik het blad in de beits gezet om te beschermen tegen weersinvloeden. Het blad is perfect afgeleverd en voorzien van voldoende bescherming zodat het tijdens het transport niet is beschadigd.

Afmetingen van mijn DIY project

230,0 x 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 217,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken