Een zelfgemaakte uitklapbare keuken voor kampeerwagens, door Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Daniel

Daniel

AT

Heel makkelijk

2 minuten

Als kampeerliefhebber moet je vaak creatief zijn. Vaak is er weinig ruimte om spullen mee te nemen. Daniel ging aan de slag met het bouwen van een uittrekbare keuken voor zijn caravan. Nadat hij zijn project had uitgewerkt, bestelde hij op maat gemaakt antislip betonmultiplex.

Beschrijving door Daniël

Ik heb een bagageaanhanger besteld waarop een daktent is gemonteerd. Omdat we tijdens het kamperen ook moeten koken, heb ik een keuken gebouwd met de zeefdrukpanelen die ik hier besteld heb. Deze wordt geleverd op heavy-duty uittrekelementen. Achterin is de koelbox geplaatst en op het werkblad is ruimte voor het gasfornuis. Het bestek gaat in de lade en het overige kookgerei eronder. De bestelde zeefdrukpanelen zijn perfect gesneden en passen prima. Het enige dat ik voor een dergelijke uitbreiding zou aanraden, is om een ​​dikte van 12 mm te gebruiken en niet 9 mm zoals ik deed. Maar verder perfect ☺️

Hoe ik dit project heb gedaan

Via YouTube en Google heb ik diverse uitbreidingen bekeken en daarna ben ik aan het project begonnen. Ik heb eerder verschillende varianten opgenomen en kwam toen op deze uit, die ik nu heb geïnstalleerd. Ik heb de afmetingen van de koeler genomen en vervolgens gemeten. Omdat de compressorkoelbox de ventilatoren aan de zijkant heeft en deze vrij moeten blijven, heb ik ze niet zijdelings geïnstalleerd. Ja, toen werd alles opgenomen, gemeten en vervolgens besteld. Na een week kwam de levering en kon ik beginnen. Ik heb de panelen aan elkaar gelijmd en aan elkaar geschroefd. Ik ben heel blij met het resultaat. Nu wacht ik tot de aanhanger afgeleverd wordt en dan wordt het keukenblok geplaatst.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

102x65x50cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 289,46


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken