Renovatie

Kunnen dingen in jouw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Geen probleem! Met op maat gezaagd hout van OPMAATZAGEN.nl kun je zelf heel gemakkelijk van alles opknappen. Van oude meubels, tot inbouwkasten en zelfs gevelbekleding, met ons nauwkeurig op maat gezaagd plaatmateriaal kan iedere doe-het-zelver heel veel klusjes gewoon zelf doen! Wat ga jij opknappen?

Oude meubels opknappen

Oude meubels hebben vaak een karakteristieke uitstraling. Het probleem met oudere meubels is vaak dat ze met de jaren wat minder stevig en soms ook minder mooi worden. Door slijtage en beschadigingen is het soms nodig om een meubel te renoveren. Voor de buitenkant zijn kleine reparaties en wat schilderwerk vaak genoeg, maar intern zijn er elementen die het beste vervangen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe achterwand bij een kast voor extra versteviging of nieuwe legplanken om het risico op breken te voorkomen. Misschien wil je wel een oud meubelstuk ombouwen tot iets nieuws. Zo kun je bijvoorbeeld een oude televisiekast transformeren tot servieskast.

Huis renoveren

Het meeste renovatiewerk aan je huis kun je het beste door een aannemer laten doen, maar de afwerkingen kun je vaak prima zelf doen! Zo kun je zelf bijvoorbeeld nieuwe gevelbekleding maken en plaatsen of bijvoorbeeld nieuwe DIY boeidelen maken. Hiermee bespaar je zelf wat geld en kun je ook zelf bepalen hoe het eindresultaat eruit ziet.
 

Wat ga jij renoveren of opknappen? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!