Je bent hier: Nieuwe keukendeurtjes van Timmerpaneel Vuren

Nieuwe keukendeurtjes van Timmerpaneel Vuren

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Omschrijving

Ik heb mijn keuken voorzien van nieuwe deurtjes. De oude deurtjes (IKEA) hadden lelijke beschadigingen en waren, door de gewijzigde maten bij Ikea, niet te vervangen. Bij OPMAATZAGEN.nl hebben we paneeltjes besteld met een mooi afgewerkte rand.

Hoe heb je de deurtjes gemaakt?

Eerst heb ik de deurtjes met lak bewerkt om ze op de gewenste kleur te krijgen. Toen heb ik de oude deurtjes verwijderd; de scharnieren en knoppen kon ik nog goed gebruiken en heb ik gemonteerd aan de nieuwe deuren. Toen heb ik deze opgehangen en afgesteld. Van de vaatwasser had ik nog de montagemal, zo kon ik de nieuwe deur op de juiste plek plaatsen. Resultaat: voor nog geen 200 euro ziet mijn keuken er weer prima uit.

Wat zijn de afmetingen?

De keuken is 180,0 cm breed, de hoogte van de keuken (onderkastjes met plint) is 85,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De bezorgdienst had wat fouten gemaakt, maar dat werd door OPMAATZAGEN.nl goed opgelost. Prima service en kwaliteit!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek59,6 x 56,6 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Lange zijde 2
Korte zijde 1
Korte zijde 2
Product eigenschappen
2 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
2 x
2
2
Rechthoek69,6 x 59,6 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1
Lange zijde 2
Korte zijde 1
Korte zijde 2
Product eigenschappen
3 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
3 x
Gerelateerde projecten
>