IKEA kast met Multiplex Berken Frontjes, door Kevin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kevin

Kevin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Aan de hand van de perfect op maat gezaagde frontjes van OPMAATZAGEN.nl hebben we deze kast bekleed met Multiplex Berken frontjes. De kast is een IKEA Faktum kast waar de frontjes zijn vervangen om zo eenvoudig een kwalitatief hoogstaande kast te creëren.

Frontjes van Multiplex berken

Allereerst hebben we de scharnierpunten uit het hout gefreesd zodat deze perfect passen op de IKEA Faktum kasten. Vervolgens hebben we een greepje eruit gefreesd met een vingerfrees zodat de kast greeploos oogt wat een mooi resultaat geeft. Uiteraard de kast netjes licht opgeschuurd voor een mooi resultaat. Als laatst hebben we aan de achterkant een metalenstrip gefreesd tegen eventuele krom trekkingen. Het blijft uiteraard hout wat ook een massief hout product maakt tot wat het is.

De afmetingen van het project

200,0x200,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken