Een afwerkblad voor het dressoir van Paula

1 minuut
Like deze post!

Paula heeft van Timmerpaneel Vuren een afwerkblad gemaakt voor een dressoir bij haar in de tuin. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan deze blog!

Ga direct naar:

Het afwerkblad van Paula

Voor een dressoir wat Paula in de tuin heeft staan heeft zij een blad gemaakt van Timmerpaneel Vuren. Ze heeft het timmerpaneel door ons op maat laten zagen en zelf nog afgewerkt. Hierdoor blijft het timmerpaneel langer goed in de zwaardere omstandigheden die het te verduren krijgt buiten.

Werken met Timmerpaneel Vuren

Timmerpaneel Vuren is een paneel wat bestaat uit meerdere latten van vurenhout. Hierdoor heeft het een natuurlijke uitstraling én kan het in grotere maten worden geproduceerd. Zo groot zelfs dat het blad van Paula, wat ruim 3 meter langer is, uit één stuk gezaagd kan worden. Daarnaast zal timmerpaneel ook minder gaan werken dan planken van massief hout, omdat de latten kruislings worden verlijmd. Hierdoor is timmerpaneel een handige keuze als je platen met een natuurlijke, robuuste uitstraling wil die tegelijkertijd ook strak zijn en relatief vlak.

Bekijk Timmerpaneel Vuren in de webshop

Het eindresultaat

Na een goede grondlaag en verflaag ziet het timmerpaneel van Paula er mooi strak uit. Het timmerpaneel is dekkend grijs overgeschilderd, maar de houtstructuur is nog steeds licht zichtbaar. Hierdoor heeft het een mooie, hoogwaardige uitstraling. Wil je zelf ook zo’n mooi blad maken voor een dressoir, tafel, bureau of iets anders? Bestel dan jouw timmerpaneel bij OPMAATZAGEN.nl! Wij bieden diverse soorten timmerpanelen aan in verschillende diktes en zagen zo ook nog eens voor je op maat! Dit doen we in verschillende vormen en we kunnen de randen op diverse manieren voor je afwerken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je komt ze allemaal tegen tijdens het bestellen!

Bestel jouw timmerpaneel op maat!
Meer artikelen met dit label
>