Maatwerk vakkenkast door Fabian

1 minuut
Like deze post!

Wil je ook een maatwerk vakkenkast? Laat je inspireren door het ontwerp van Fabian!

Ga direct naar:

Fabian heeft met onze maatwerk vakkenkast tool zijn eigen vakkenkast ontworpen en besteld. Deze kasten worden door ons tot op de mm nauwkeurig gezaagd.

“Alles is naar wens en we zijn erg blij! Door de goede werkzaamheden en voorbereidingen was het mogelijk deze kast in een paar uur in elkaar te zetten. Wij hebben voor deze kast op maat gekozen, omdat wij een beeld hadden van hoe wij de kast graag wilden. De voorbeelden op jullie site hebben geholpen bij het samenstellen van onze kast. “

Bedankt voor de foto’s, de kast ziet er prachtig uit! Dit is het geschilderde eindresultaat:

Bestel de kast van Fabian!

Ben jij ook zo onder de indruk van het ontwerp van Fabian? Dan kun je deze kast zelf ook bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Fabian. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators! Heb je vragen over het maken van een meubel op maat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of maak een afspraak.

Bestel deze kast!

Bekijk onze meubelcollectie!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>