Je bent hier: Tafel in de boot, door Bé

Tafel in de boot, door Bé

1 minuut
Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb in onze boot van de zitgedeelte (een treinzit) een hoekbank gemaakt. Met deze losstaande tafel kunnen we nu rondom de tafel met meerdere personen zitten.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik had voor dit project een op maat gemaakte tafelblad nodig en na het zoeken op internet, kwam ik uw bedrijf tegen. Na de bestelling werd de plaat spoedig geleverd. Omdat de plaat precies zo was geleverd zoals ik hem had besteld. Hoefde ik deze plaat alleen maar meer te lakken. Dit heb ik in 3 lagen gedaan. Door gebruik te maken van een tafelpoot uit een camper of caravan is de tafel gemakkelijk te verstellen. Zowel de hoogte, zijdelings als roterend.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

80,0 cm x 60 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De plaat was precies gemaakt zoals we het hadden besteld en snel geleverd.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek met 4 afgeronde hoeken81,0 x 60,0 cm, hoek radius 10,0 cm
1 x
91,01
91,01
1 x
Gerelateerde projecten
>