Een keukentafel van grenen timmerpaneel voor in het appartement, door Pauline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pauline

Pauline

NL

Gemiddeld

1 minuut

In kleine ruimtes moet je slim omgaan met de vierkante meters. Een zelfgemaakte keukentafel kan dan uitkomst bieden. In dit project laat Pauline zien hoe ze aan de slag is gegaan met op maat gezaagde grenen timmerpanelen. Het resultaat is een mooie en praktische hoge keukentafel.

Omschrijving van Pauline

We hebben een hoge keukentafel gebouwd voor ons appartement van 35 m2, de tafel houdt de kamer licht en ruim. Dit is een hele mooie mooie toevoeging aan onze keuken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We plaatsten 3 (grote) sterke schroeven in de muur om een basis te maken, kochten een plank die we gebruikten als ondersteuning voor de uiteinden en bevestigden eenvoudig de twee geordende houten planken aan elkaar om een hoek te creëren. De structuur wordt verstevigd door metalen stukken in de hoek dat het op de muur staat. We zijn erg blij omdat het hout en de maat perfect zijn en er precies zo uitzien als we hadden verwacht of beter!

Afmetingen van mijn DIY project

Tafelplank 160,0 x 60,0 cm
Voet van de tafel 60,0 x 100,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pauline en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 214,64


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken