Berkenmultiplex panelen bij IKEA Best Furniture en bijpassend ovaal tafelblad, van Edouard

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Edouard

Edouard

FR

Makkelijk

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Edouard zien hoe hij op maat gesneden berkenmultiplexpanelen in zijn interieur verwerkte. Zo gaf hij zijn meubels op een eenvoudige en slimme manier een nieuwe look en een tweede leven!

Beschrijving van Eduard

Een BESTA meubelstuk van Ikea bekleden met zichtbaar multiplex en het ronde blad van de tulptafel vervangen door een ovaal blad van hetzelfde hout.

Hoe ik dit project heb afgerond

Het meten van de afmetingen van het BESTA-meubel om een ​​bekisting te creëren die het meubel tot op de centimeter nauwkeurig omringt. Deze bekisting bestaat uit 4 panelen, 2 identiek voor de boven- en onderkant en 2 andere voor de zijkanten. Deze panelen worden vanaf de binnenkant van het meubel bevestigd met 4 schroeven per paneel.Om dit meubelstuk weer te geven, vervangt u het ronde blad van de tulptafel door een ovaal blad met hetzelfde hout. Voor de grootte van dit ovale dienblad: meting van de ruimte die nodig is om te kunnen circuleren tussen de verschillende elementen van de woon-/eetkamer, zoals een stoel, meubelstuk, bank enz.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

120cm breed voor het meubel met bekisting 110cm bij 80cm voor het ovale blad.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Edouard en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 221,75


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken