Tafelblad voor koffietafel met een uniek motief, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Uitdagend

1 minuut

Xander heeft zelf met multiplex berken een bijzonder tafelblad gemaakt voor een koffietafel. Door zelf nog met de zaag, schuurmachine en een boel lijm aan de slag te gaan heeft hij een uniek motief gemaakt voor zijn tafelblad. Hoe? Dat zie je hier!

Bekijk Multiplex Berken in de webshop

Het afwerken van het blad

Als het geheel goed is opgedroogd is de basis van jouw blad al af! Je krijgt nu al een beetje een idee over hoe jouw koffietafel er uit komt te zien. Xander heeft de randen nog recht gezaagd, maar als jij het reliëf mooi vindt, kun je dat natuurlijk ook zo laten. Het is nog wel heel belangrijk om het blad goed te schuren. Dit kan een flinke klus zijn, Xander was er een paar uur aan kwijt. Zorg ervoor dat het oppervlak mooi glad is en het geheel vrij van splinters is. Voor de veiligheid kun je met de schuurmachine ook nog de randen afschuinen. Vervolgens hoef je alleen nog maar het blad af te lakken en voilà, jouw tafelblad is klaar! Nu hoef je alleen nog maar een mooie set poten uit te zoeken 😉

Bekijk ons hele assortiment!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken