Ronde eettafel voor in de eetkamer, door Hans en Wilma

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Wil jij net zoals Hans en Wilma een grote, ronde, praktische fraaie eettafel hebben in de eetkamer? Bij OPMAATZAGEN.nl kan je ook voor tafels terecht. Via onze configurator kan jij geheel naar eigen wensen je tafel samenstellen. Hoe handig is dat? 

Omschrijving van Hans en Wilma

Een grote, ronde, praktische en zeker ook fraaie eettafel, bestaande uit een op maat gezaagd tafelblad van hoogwaardige kwaliteit en mooi slank vormgegeven stalen poten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben een afspraak gemaakt in de showroom van OPMAATZAGEN.nl om een op maat gemaakte eettafel te kiezen. We kwamen uit op een blad met een toplaag van Fenix NTM (superpraktisch en superstrak), met een verjongde rand (1.50 m doorsnede oogt daarmee heel verfijnd) en 3 fraai gebogen stalen poten (standaard worden 4 poten geleverd). Aan de onderzijde van het blad zijn 36 schroefhulzen aangebracht om de poten eenvoudig te bevestigen op een plaats naar keuze. Wij hebben er nu voor gekozen om 3 poten te gebruiken, om 6 stoelen mooi te kunnen plaatsen, maar we kunnen in de toekomst ook voor 4 poten gaan, als we voor 4 of 8 stoelen willen gaan. Gisteren hebben we het blad en de poten gehaald, en vandaag hebben we al met vrienden aan de ronde tafel geluncht. De eettafel is echt wauw!

Afmetingen van mijn DIY project

150,0 cm doorsnede

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken