Tv-meubel en bijzettafel, door Suzanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Suzanne

Suzanne

NL

Makkelijk

1 minuut

Een tv meubel en bijzettafeltje gemaakt van Noten timmerpaneel in dezelfde style. Het geeft een mooi geheel door dezelfde houten panelen. Door je bestaande meubel te gebruiken is het heel gemakkelijk zelf te maken. 

Omschrijving van Suzanne

Twee stalen objecten omgetoverd tot twee als nieuwe meubelstukken. De bovenkant was erg beschadigd. Toen kwam dit idee naar boven. Zo trots op mijn nieuwe meubelstukken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de boven kant opgemeten met een meet lint. Daar na heb ik via de site van op maat zagen de precieze maten ingevoerd. Ook heb ik de randen alle vier af laten vlakken, zodat ze niet scherp zijn. Daarna heb ik de planken met dubbel zijdig tape er op vast geplakt. Een heel eenvoudig project met een schitterend resultaat. De levertijd was uiteindelijk nog korter dan werd aangegeven, dus dat was nog een mee valler.

Afmetingen van mijn DIY project

30,0 cm x 32,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Suzanne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 185,76


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken