Tafelblad van Beuken, door John

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

John

John

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Bureautafeltje met een Beuken Timmerpaneel als blad. Het blad is gecoat met een blanke olie om de natuurlijke look van Beuken te behouden.

Het blad gemonteerd op de U-vormige tafelpoten.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Allereerst hebben we de tafelpoten uitgezocht voor de tafel. Omdat de breedte van de tafelpoten 60,0 cm is en de plintdikte 18 mm, hadden we een tafelblad van 64,0 cm nodig.
Dit is niet standaard verkrijgbaar in de bouwmarkt en ik heb zelf geen zaagbank, dus ben ik op internet gaan zoeken. Ik kwam al snel op OPMAATZAGEN.nl.

Ideaal! Ik heb eerst mijn winkelmandje opgeslagen en naar mijn email gestuurd om er een nachtje over te slapen. De volgende dag de bestelling geplaatst en binnen vier dagen had ik het Beuken Timmerpaneel in huis. Ik heb het blad gecoat en na 48 uur drogen de U-poten eronder geschroefd,  en klaar is Johnny...

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lengte: 78,0 cm
Breedte: 64,0 cm
Dikte van het blad is 30 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van John en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 170,25


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken