Thuiswinkel Waarborg

Tafelbladen van standaard MDF, door Bruno

Tafelbladen van standaard MDF, door Bruno
Tafelbladen van standaard MDF, door Bruno
Tafelbladen van standaard MDF, door Bruno

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bruno heeft voor zijn café tafelbalden van MDF Lakdraag op maat laten zagen. Hierdoor heeft hij exacte afmetingen die hij zelf wilt zonder al het zaagwerk!

Omschrijving van Bruno

Voor zijn café heet Bruno platen van MDF Lakdraag vierkant op maat laten zagen en daar tafelbladen van gemaakt. Superhandig, want zo kun je gemakkelijk tafelbladen maken met de juiste afmeting voor jouw interieur! Zo haal je het optimale uit je ruimte. Wil jij ook zo’n mooi tafelblad van MDF? Bekijk dan ons assortiment voor de MDF plaat die het beste past bij jouw klus en ga aan de slag!

Bestel MDF op maat!

Klussen met MDF Lakdraag

MDF Lakdraag heeft een lakdragende folie aan de boven- en onderkant. Hierdoor hoef je het materiaal niet meer te gronden en kan je het direct aflakken in jouw favoriete kleur. Dit scheelt een hoop tijd, want gronden kan een tijdrovende klus zijn. Het is nog wel belangrijk om de kopse kanten goed te behandelen. MDF heeft namelijk een sterk zuigende werking, waardoor de kopse kanten snel vocht opnemen. Hoe je dat het beste doet? Dat lees je in onze klustip daarover.

Zó lak je de kopse kanten van MDF!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze hout, plaatmateriaal of onze meubels? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden