Underlayment tafeltje voor in de caravan, door Berteld

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Berteld

Berteld

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Berteld deelt zijn DIY-project voor een handig tafeltje van underlayment, speciaal ontworpen voor gebruik in zijn caravan. Met aandacht voor compactheid en stijl heeft hij een oplossing gecreëerd die perfect past in de beperkte ruimte van een caravan. Ontdek hoe je met eenvoudige materialen en handige tips een functioneel meubelstuk kunt maken dat ideaal is voor reizen en kamperen. Volg zijn stappen om je eigen ruimtebesparende caravan tafeltje te creëren.

Omschrijving van Berteld

Het originele, met kunststof beklede tafeltje (lelijk), hebben we vervangen door een blad van underlayment. Dit past beter bij onze smaak.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eenvoudig project: maten van het oude tafelblad overgenomen en laten zagen door opmaatzagen.nl. Ook het tafelblad van de grote treinzit hebben we laten zagen uit underlayment. De bevestigingsrail en poot van de oude tafel hebben we op het nieuwe blad geschroefd. We denken nog over de afwerking; blanke lak, kleurbeits of olie. De rest van het interieur van de caravan, denk aan kussens, moet ook nog aangepakt worden en op elkaar afgestemd worden. Leuk project.

Afmetingen van mijn DIY project

60 x 54 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Berteld en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 66,44


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken